lauantai 15. kesäkuuta 2013

Purnausta Parma-keittiöistä

Talopakettiimme kuuluu Parma-keittiö ja olimme alunpitäen miettineet sen jättämistä pois ja korvaamista IKEAn teeseitse-keittiöllä. Ystävän IKEA-purnauksen saattelemina aloimme kuitenkin miettiä Parmaa uudestaan sen paremman laadun takia ja myös siksi, että muuttopäivänä kaikki olisi ammattilaisten viimeistelemänä viimeistä pilkkua myöten valmiina ja siististi.

Parman mallisto on hieman keski-ikäisen näköistä tai ainakin nettisivujen keittiökuvat ovat jääneet ysärille ja se vaivasi melko pitkään. Menin kuitenkin käymään liikkeessä ja ihastuin tähän ovimalliin, vaikkakin kuvan tunnelma on mielestäni vähän "last season":

Tosin ehkä valkeaksi tai mustaksi maalattuna tästäkin sitä jotain voisi löytyä...

Tilasin ajan siis Kotkan Starkin Parma-myymälään ja myyjä oli todella mukava, muttei osannut sanoa mitään hinnoista. Valitteli kovasti niiden laskemisen monimutkaisuutta. Lupasi yrittää loman jälkeen laskea keittiön hinnan ja ilmoitella viimeistään viikolla 20. Eipä ilmoitellut sitten koskaan. Nyt on kuitenkin jo viikko 24.

Inhimillisiä erehdyksiä toki sattuu, mutta näin ison projektin alkutaipaleella sattunut erehdys sai nostamaan kädet pystyyn. Tämmöisen "kerran elämässä"-projektit mielellään hoitaa ihmisten kanssa, joiden kanssa homma hoituu varmasti ja ajallaan.

No, tilasin uuden ajan Haminan Vanhassa Raudassa toimivaan Parma-pisteeseen ja ensivaikutelmani oli, että tämä myyjä pitää sovituista aikatauluista kiinni. Desing-talon korvaus pois jätetystä keittiöstä on ihan hyvä, joten keittiö muualtakaan ei ole vielä poissuljettu. Parmalta tosin sen saa melkoisen kätevästi ja laatukin tuntuu olevan kohillaan, joten siihen sitten varmaan kuitenkin päädymme.

Jos joku Parma-keittiön omistaja lukee tätä kirjoitusta, niin kommentit laadusta ja toimivuudesta ovat enemmän kuin tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti